Søg

Billigere briller i Tyskland

At købe briller lige syd for den tyske grænse er blevet et hit. Der er mange penge at spare ved at finde en optiker i Flensborg eller i nogle af de andre grænsebyer.

At købe briller lige syd for den tyske grænse er blevet et hit. Der er mange penge at spare ved at finde en optiker i Flensborg eller i nogle af de andre grænsebyer.

På sparty.dk kan du eksempelvis finde 15 forskellige optikere der sælger moderigtige briller og kontaktlinser til rigtige gode priser. Se dem her

Vi har undersøgt prisniveauet og fundet et eksempel. 2 par briller til et ægtepar med nærsynethed omkring 2,5. Stel + refleksfrit glas = 2500,- kr. Det kan man kalde billigt. Man kan altså spare helt op til 50-60 % på sine briller købt i Tyskland.

Generelt må man sige at serviceniveauet er højt og at alt bliver udført efter tysk grundighed.

Mange af optikerne syd for grænsen taler dansk, så man skal ikke være nervøs for sprogbarrieren.

Hvis man er i den heldige situation at få tilskud fra det offentlige eller Sygesikringen ”Danmark”, så får du det samme, som hvis du købte brillerne dyrt i Danmark. Med andre ord køb dine briller, eller kontaktlinser billigt hos en optiker lige syd for grænsen i Tyskland og få tilskud.

God fornøjelse ved at spare i Tyskland – god fornøjelse ved at bruge sparty.dk.


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Stor besparelse på bilservice i Tyskland

Hvis du kører over grænsen til Tyskland, kan du i Flensborg, Harrislee m.fl., spare knap 40 procent på regningen til autoværkstedet.

Læs mere