Søg

Spar millioner ved at spille over grænsen!!

Spille over grænsen
Endnu en gang har det vist sig, at man kan spare penge ved at handle på den anden side af grænsen i Tyskland.

Denne gang drejer det sig om noget for spillefuglene. Hvis man som dansker køber sin Eurojackpot kupon i Tyskland og efterfølgende vinder, kan man spare store beløb. I Tyskland skal man nemlig ikke betale gevinstafgift på 15 %, som man skal i Danmark af gevinster over 200 kr.

Tyskerne har ikke en sådan afgift og derfor bliver den fulde gevinst udbetalt. Hvis en dansker skulle gå hen og vinde førstepræmien i Eurojackpot på 10 millioner euro, så vil der i Danmark blive udbetalt omkring 63 millioner, mens man i Tyskland vil få udbetalt godt 74 millioner kroner.

Den tyske sparefidus bekræftes af de danske skattemyndigheder.

Danske spil bekræfter også fidusen, hvor Morten Hedegaard udtaler, at gevinster i Eurojackpot i givet fald altid bliver behandlet efter reglerne i det land, hvor man har købt sin kupon. Han slutter med ordene :

“Du kan godt som dansker trille over grænsen til Tyskland og købe dit spil”

Sparty.dk ønsker held og lykke.

 

 

 


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Lej bil i Tyskland når du kører på ferie sydpåSkal du på kør-selv ferie syd for grænsen?

Kunne du tænke dig at køre af sted til syden i en større bil og samtidig spare penge? Det lyder for godt til, at være sandt, men det er en reel mulighed. Læs mere

Læs mere