Søg

Hamborg eller København? Vælg den rigtige lufthavn

Rejsetip om Tyskland
FDM Travel har regnet på hvad bilturen til lufthavnen gør ved budgettet. Der kan være rigtig mange penge, at spare ved at tage turen til Tyskland.

Vil man have et retvisende feriebudget må turen til lufthavnen også indregnes. Og her er det ikke kun benzin og evt. bro og færgeafgifter, der skal medregnes. Ekstra slitage og værditab på bilen bør også regnes med.

Man kan spare meget ved at vælge at køre til den rigtige afrejselufthavn. Bor man i Aalborg, Århus eller Vejle er det billigst at køre til Hamborg, mens omkostninger til transport er mindst for en familie fra Odense og Roskilde, når København vælges som afrejselufthavn. Det viser beregninger FDM travel har lavet med udgangspunkt i FDMs bilbudget.

”Selvom man på papiret har flere km og en længere transporttid, så vil den samlede rejsetid også blive forkortet med en lille halv time, når man vælger Hamborg, hvis man skal sydpå. Så selvom en tur fra fx Odense til Hamborg på papiret koster en times ekstra køretid og knap 350 kr. i ekstra kør selv-omkostninger, så kan det være, at det kan tjene sig ind, hvis flybilletterne til gengæld er væsentligt billigere pr. person”, udtaler Jan Lokhart fra FDM Travel.

Rejsebureauer i Flensborg


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Kakaomælk - det nye hit i grænsehandelNy Storsælger ved Grænsen… ! Spar også her

Denne vare er pålagt afgift i Danmark, men ikke i Tyskland. Salget spurter derudaf. Danskerne har fundet endnu et produkt, at drage syd for grænsen efter. Spar på en drik, både unge, som ældre elsker.

Læs mere