Søg

Ny Storsælger ved Grænsen… ! Spar også her

Kakaomælk - det nye hit i grænsehandel
Denne vare er pålagt afgift i Danmark, men ikke i Tyskland. Salget spurter derudaf. Danskerne har fundet endnu et produkt, at drage syd for grænsen efter. Spar på en drik, både unge, som ældre elsker.

Ny Storsælger ved Grænsen - Cocio kakaomælk!

En afgift på 37 øre per liter gør hele forkellen. Kakaomælken er pålagt denne afgift i danske butikker, men ikke i de tyske syd for grænsen. Salget af kakomælk er over de seneste år mere end fordoblet.

Danskerne køber kakaomælk som aldrig før. Det er konklusionen i et notat fra Landbrug & Fødevarer. Det skriver Metroexpress.

Der har været en stigning i Grænsehandlen med Cocio-kakoamælk på hele 235 % fra 2009 til 2013. Organisationen skriver, at der blev købt 1,6 milioner Cocio-kakaomælk i 2013.

En af årsagerne er, at der stadig er en afgift på 37 øre per liter på grund af chokoladeafgiften.  Hyldepriserne på 33 cl Cocio er ifølge L & F  cirka dobbelt så høje i Danmark,  som i grænsebutikkerne. Så god tur til grænsen efter kakaomælk !

Se oversigt over Grænsebutikker.Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Billeje i udlandet - spar i Flensborg/Tyskland Lej bil billigt i Flensborg og Tyskland

Mange danskere kan spare betydelige beløb på billeje ved, at leje en bil i Flensborg, når de tager på ferie syd for grænsen. Med andre ord spar penge i Flensborg, når du skal på bilferie i Tyskland og resten af Europa.

Læs mere