Søg

Klassisk amerikansk restaurant lige ved motorvejen

The Diner åbner i Vejle ved Dansk Transport Center
The Diner med klassisk amerikansk diner-mad åbner ved motorvejen i Vejle. Hvorfor nøjes, når man kan få en stor madoplevelse, når man kører til grænsen.

Vi husker alle de utallige klip fra amerikanske film, hvor hovedperson spiser på en klassisk diner.  Luk øjnene og tænk på 50´er kultur og Grease-filmen. Så har du billedet af den nye restaurant der åbner i maj ved Exxit 59 -  Dansk Transport Center i Vejle.

Målet er, at vejlensere og motorvejsfarerne skal træde ind i en tidslomme, hvor de får serveret klassisk, amerikansk diner-mad. Lækre burgere, kolde milkshakes m.m. Alt fra musik over inventar til menukort er hentet med inspiration fra 50'ernes USA.

Direktør og partner i The Diner, Lars Nipper udtaler til Lokalavisen Vejle :

"Jeg vil gerne give folk en bid af den stemning. De skal have en på opleveren og samtidig smage et rigtig godt måltid kvalitetsmad,” og tilføjer : ”Vi har nu med succes afprøvet konceptet i en årrække i Aarhus og har lært enormt meget af den proces. Nu er tiden inde til at udbrede The Diner til flere. Erfaringen er, at vi rammer lige i hjertekulen på et enormt bredt publikum, og det giver virkelig blod på tanden i forhold til at få livsværket til at vokse yderligere. Placeringen i Vejle ud til motorvejen vil give os en hel del eksponering.

Lige overfor McDonalds

The Diner´s nærmeste nabo er burgergiganten McDonalds. Denne konkurrence bekymrer dog ikke. Lars Nipper fortæller :

”De eneste ligheder er vist, at afsættet er amerikansk, og at der er burgere på menukortet. Vi producerer ikke vores mad forud, men kun på bestilling. Til gengæld er vi hamrende effektive til at gøre det. Så vores gæster vil,udover den gode stemning, opleve at få kvalitetsmad i en fart. Derfor er vores motto 'No fastfood – only express quality food'

The Diner kommer til, at brede sig over hele grundplanet i hovedbygningen på Exxit 59, der i dag er under renovering. Den kommer til at ligger klods op af E 45 og dermed et oplagt spisested for alle, der kører på E 45 og eksempelvis er på vej til grænsen for at handle.

Se andre muligheder på vej til grænsen her


Tilbage til nyhedsoversigten

Se også

Er sænkelsen af sodavandsafgiften et flop?

Det gik ikke som forudsagt da den danske regering satte sodavandsafgiften ned, vi køber stadig vores øl og sodavand i Tyskland.

Læs mere

Spille over grænsenSpar millioner ved at spille over grænsen!!

Endnu en gang har det vist sig, at man kan spare penge ved at handle på den anden side af grænsen i Tyskland.

Læs mere