Søg

Hyggelig julemarked og juleshopping i Flensborg

Juleshopping og hyggelig stemning i Flensborg
Mellem søndag d. 21. november og 23. december og igen fra d. 27. til 31. december er der lagt op til dejlig juleshopping og stemming i den indre by i Flensborg. Se oversigten over butikker på gågaden i Flensborg og læs om hvordan julen bliver fejret syd for grænsen.

Tysklands nordligste by dufter i ovenstående måned af gløgg, varm schokolade, brændte mandler og ristede æbler !! Flensborgs gamle bydel er pyntet til julefest med skandinavisk atmosfære.  I de romantiske kaptajns- og købmandsgårde, samt på julemarkedet på Norder Markt mødes man til hyggelig snak. 

Det er efterhånden blevet en tradition for mange danskere at tage til Flensborg i tiden op til jul. Målet er at juleshoppe til fornuftige penge, men så sandelig også nyde den dejlige julestemning som kun tyskerne formår at skabe med deres “Weihnachtsmarkt".

Julemarkedet har åbnet fra 10 til 22 fra mandag til lørdag - i periode 21/11 - 23/12 og igen fra d. 27/12 til 31/12

Søndag har boderne åbnet fra 11-20.

Butikkerne på gågaden har lukket om søndagen, men har ellers normalt åbnet :

Mandag-fredag 9.00 – 20.00

Lørdag 9.00 – 18.00 

Vær opmærksom på, at på lørdage er der rigtig mange gæster i den indre by. Så hvis man har tid, så kom på et andet tidspunkt. 

Sparty sparetips : Ved at tage en miniferie i Flensborg/Tyskland og f.eks. kombinere med aktiviterer/indkøb så som tandlægebesøg, autoværksted, nye briller, ny cykel m.v., kan man hurtigt spare en del mere, og så er en hyggelig miniferie i Flensborg hurtigt mere end tjent ind igen.

Søger du efter butikker på Gågaden i Flensborg ? - se oversigt her


Tilbage til nyhedsoversigten

Se også

Udflugtsmuligheder i grænselandetTips til udflugtsmuligheder i Flensborg og omegn

Vi forbinder alle sammen Flensborg og Tyskland med grænsehandlen og indkøb af billige øl, sodavand og dagligvarer. Tandlægen, mekanikeren, optikeren, apotekeren m.m. er alle sammen nogen vi også besøger, syd for grænsen fordi det er billigere, men …..

Læs mere

Spille over grænsenSpar millioner ved at spille over grænsen!!

Endnu en gang har det vist sig, at man kan spare penge ved at handle på den anden side af grænsen i Tyskland.

Læs mere