Søg

Flere handler oftere i de tyske grænsebutikker

Flere kører oftere på grænsehandel
Ny undersøgelse af danskernes grænsehandel viser nye tendenser. Flere kører oftere til grænsen og flere opfatter sig selv som ikke grænsehandlende !!

Den nye undersøgelse peger i retning af, at danskerne der bor tættere på grænsen, som eksempelvis sønderjyderne, oftere handler i Tyskland end sidste år. Samtidig viser undersøgelsen også, at flere langvejsfra,vælger turen til Tyskland fra. Vi snakker dog om ganske få procent. 

I 2013 kørte 13 % af danskerne syd for grænsen 4-5 gange om året eller oftere. I år er denne gruppe af købelyste grænsehandlende vokset til 18 %.

Noget tyder på, at grænsehandelsbutikkerne er blevet det naturlige indkøbssted for det store indkøb af dagligvarer for endnu flere syd - og sønderjyder. Mange anser tilstedeværelsen af Fakta i Tyskland, som værende en faktor,der skubber danskerne oftere mod det tyske.

 


Tilbage til nyhedsoversigten

Se også

Ny ALDI i det nordlige Flensborg - tæt på grænsenNy stor ALDI i det nordlige Flensborg

Den kendte og store supermarkedskæde ALDI har åbnet ny lækker filial, lige når man kører ind til Flensborg. Butikken ligger ikke langt fra det gamle Danfoss og tæt på grænsen ved Kruså.

Læs mere

Spille over grænsenSpar millioner ved at spille over grænsen!!

Endnu en gang har det vist sig, at man kan spare penge ved at handle på den anden side af grænsen i Tyskland.

Læs mere