Søg

Nyt stort Byggemarked har åbnet i Flensborg

Byggemarked i Flensborg
En af Tysklands største byggemarkedskæder har åbnet i Flensborg. Navnet er Obi og slog dørene op i april, som efterfølger til kæden Praktiker og senere en kort overgang Max Bahr. Disse 2 kæder måtte lukke i forbindelse med at Praktiker-gruppen gik i betalingsstandsning.

Förde Park, det store og kendte indkøbscenter i det sydlige Flensborg, ligger hus til Obi´s nye filial i det nordtyske. Centeret var nærmest ved selv at komme i en mindre krise, da 2 af de vigtigste lejere inden for kort tid forsvandt. Som Sparty.dk allerede har skrevet om, blev Pro-markt hurtigt erstattet af Expert-elektronikmarkedet. Nu er der også fundet en efterfølger til de store lokaler, der før husede Praktiker/Max Bahr.

Centermanager i Förde Park, Nobert Els, fortæller til Flensborg Avis :

-Vi er rigtig glade for, at vi nu har fundet en god og solid løsning for de kommende ti år

Ombygningen har været omfattende. Kun ydermurerne bevares – alt andet pilles ud, så Obi kunne præsentere et nyt, stort og flot byggemarked på hele 6800 kvardratmeter, for ikke mindst danske kunder.

Obi åbnede i april i år. 

Se : Byggemarkeder lige syd for grænsen

Læs også : Expert i Förde Park


Tilbage til nyhedsoversigten

Se også

United Shops Padborg – alt du har brug for samlet

En udestue, 42 liter benzin, et bibbib spil, 7 flasker god Amarone, en Chanel no 5 og så lige en HappyMeal til hjemturen, Alt det kan du få hos United Shops.

Læs mere

Spille over grænsenSpar millioner ved at spille over grænsen!!

Endnu en gang har det vist sig, at man kan spare penge ved at handle på den anden side af grænsen i Tyskland.

Læs mere