Søg

Lej bil billigt i Flensborg og Tyskland

Billeje i udlandet - spar i Flensborg/Tyskland
Mange danskere kan spare betydelige beløb på billeje ved, at leje en bil i Flensborg, når de tager på ferie syd for grænsen. Med andre ord spar penge i Flensborg, når du skal på bilferie i Tyskland og resten af Europa.

Som hovedregel, bliver det billigere jo flere kilometer man kører i en tysk udlejningsbil fra evt. Flensborg, idet det for det meste er fri kilometer inkluderet i prisen, i modsætning til Danmark.

En af årsagerne til at billejen, er meget konkurrencedygtig og billig, er at indkøbsprisen på en ny bil i Tyskland er betydelig lavere end i Danmark. Specielt på de større modeller er prisforskellen markant.

Værditabet per kilometer på en nyere bil i Danmark er særdeles højt og det medvirker også til at prisforskellen mellem at køre på ferie i egen bil, og at leje en bil i Flensborg, falder ud til den tyske udlejningsbils fordel - specielt hvis der er tale om en lang ferietur til Italien, Spanien eller lignende.

Et andet aspekt ved at leje en bil lige syd for grænsen kunne være pladsen. Flere familier har mindre biler til deres hverdagsbrug i Danmark, men kunne godt tænke sig lidt mere plads til langturen med al bagagen m.m. Udlejningsfirmaerne har gode priser på både minibusser og større stationcars som Passat, Insignia og Mondeo.

Det er dog altid en god idé at reservere i god tid, så man er på den sikre side. 

I Flensborg findes mange biludlejningsselskaber - herunder AVIS, Hertz, Sixt og Europcar 

Eksempel på priser for billeje : 

  • Selv i højsæsonen kan man finde en VW Passat stationcar, Opel Insignia stationcar eller lignende til under 2400 kroner for en uges billeje.
  • En mere luksus-betonet udlejningsbil som Mercedes C-klasse stationcar, Audi A4, BMW 3-serie, fås fra omkring 2800 kroner for en uges billeje i juli og august. 
  • Uden for sæsonen - VW Passat stationcar eller lignende fås fra omkring 2000 kroner for en uges billeje. 
  • Minibus billig at leje i Flensborg - en minibus med plads til op til 9 personer med fører er særdeles billig at leje i hos udlejningsfirmaerne i det nordlige Tyskland.
    Priserne starter ved små 5000 kroner for en uges billeje, mens de lidt mindre MPV biler (Ford S-Max, VW Sharan el lign) med plads til 7 personer uden for sæsonen kan findes fra omkring 4000 kroner for en uges billeje.

 

Husk at betale med kreditkort ved leje af bil i Tyskland !


Bemærk at det ikke er muligt leje bil i Tyskland på et debetkort, herunder visa-elektron, dankort eller lignende.

Man kan som oftest få lov at betale med sit debetkort, men udlejningsselskaberne i Flensborg og de fleste andre steder i Europa, kræver at lejer (fører) har mindst ét kreditkort (eks. Eurocard, Masters Card eller Diners Club) kort i eget navn med tilstrækkelige midler på kontoen til, at stille til sikkerhed for billejen.

 


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Alufælge og sommerdæk billigt i Tyskland

Alufælge og sommerdæk er billigere i Tyskland, snyd ikke dig selv for de store besparelser.

Læs mere