Søg

Alufælge og sommerdæk billigt i Tyskland

Alufælge og sommerdæk er billigere i Tyskland, snyd ikke dig selv for de store besparelser.

Vi har tidligere skrevet om de kæmpe besparelser, der er på vinterdæk i Tyskland. Som bilglad dansker, skal du selvfølgelig ikke snydes for store besparelser, bare fordi sommeren nærmer sig, alufælge og sommerdæk købt i Tyskland, er opskriften på endnu en bilsæson med besparelser.

Den naturlige besparelse ligger gemt i den tyske momssats, som kun er på 19% på denne type produkter, men en ekstra bonus, få man i form af det meget større udvalg du møder hos de tyske forhandlere.

Uanset bil og budget bør du undersøge mulighederne for at spare på dæk og fælge i Tyskland, et godt sted at starte er selvfølgelig oversigten her på Sparty.dk, hvor du hurtigt får et overblik, over de tyske dækcentre tæt på grænsen.


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Prissammenligning på Oral B og Gilette Fusion m.m.5 Tips til indkøb i Tyskland

Læs vores pristjek på eksempelvis Gilette Fusion skrabere og Oral-b børster inden du næste gang grænsehandler.

Læs mere