Søg

Farvel til currywurst, goddag til McDonald´s

McDonald´s harrislee
Når sulten melder sig på grænseturen dukker der nu et nyt alternativ op, McDonald´s åbner snart en ny restaurant hos Otto Duborg i Harrislee.

Den ellers udemærkede currywurst, der er stærk repræsenteret hos grænsebutikkernes spisesteder, får nu konkurrence.

Og den nye spiller i grænsebutikkernes kamp om de sultne dansker er McDonald´s. Netop nu lægges der sidste hånd på de nye lokaler, der er blevet opført hos Otto Duborg i Harrislee lige syd for Padborg grænse.

Den nye store McDonald´s kommer ud over den almindelige restaurant, også til at huse en McCafé, der byder på lidt til den lille sult, og selvfølgelig en varm kop kaffe.

De første BigMacs ryger snart over disken så de danske grænsehandlende vil kunne stille sulten med andet end kun tyske pølser. Velbekomme og god tur over grænsen.

Skulle du have fået lyst til at tage familien med på en mere traditionel restaurant, så kig forbi vores oversigt over restauranter i Tyskland, her giver vi dig hurtigt et overblik over spisestederne i grænseområdet.


Tilbage til nyhedsoversigten

Se også

Udvidet Citti Park Flensborg åbner med 55 butikkerNu åbner udvidet Citti Park Flensburg

75 millioner euro er blevet investeret i noget, der ligner Flensborgs største anlægsopgave i mange år. 25000 m2 og 55 butikker er nu samlet under et tag og er nu større end Flensborg Galerie.

Læs mere

Spille over grænsenSpar millioner ved at spille over grænsen!!

Endnu en gang har det vist sig, at man kan spare penge ved at handle på den anden side af grænsen i Tyskland.

Læs mere