Søg

Billig LEGO, Barbie og andet legetøj

Billigt lego
Legetøj er blot endnu et af de områder hvor vi kan hente store besparelser, se vores sammenligning her.

LEGO er utrolig populært, men de større modeller er dyre og kan være hårde ved gavebudgettet. En stor Technics model koster hurtigt kr. 1.000 – 1.500,- og de populære Ninjago modeller kan også løbe op. Det samme gør sig gældende når det gælder Barbie dukker og en masse andet legetøj. Vi har lavet en hurtig prissammenligning på et par populære ting og besparelsen er til at få øje på, grænsehandel handler selvfølgelig også om legetøj.

 

LEGO Ninjago Garmatron

Legekæden.dk            kr. 349,95

MyToys.de                  kr. 240,00

Besparelse 31% (kr. 109,95)

 

LEGO Technic Mobilkran

Legekæden.dk            kr. 1.599,95

MyToys.de                  kr. 1.275,00

Besparelse 20% (kr. 324,-)

 

Barbie Mariposa

Legekæden.dk           kr. 299,95

MyToys.de                 kr. 210,00

Besparelse 29% (kr. 89,95)

 

Uanset om du handler online eller i fysiske butikker vil du kunne opnå mærkbare besparelser på legetøj, kom i gang med det samme, tag et kig på vores liste over legetøjsbutikker lige nede over grænsen.

 


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Fredagshyggen til under halvpris

Bland selv slik er typisk ret dyrt pr 100g gram, men nu kan du få bland selv slik til under halvdelen af hvad det typisk koster i Danmark!

Læs mere