Søg

Outlet Shopping i Tyskland !

Designer Outlet Neumünster - store besparelser !
I Designer Outlet Neumünster i nærheden af Hamburg kan du få dig en helt unik shoppingoplevelse med store besparelser !

Designer Outlet ligger blot 40 km fra Hamburg i det idylliske Schleswig-Holstein, og her kan du finde dine favoritdesignerbrands nedsat med 30 – 70 % hele året rundt.

Designer Outlet Neumünster er for de, der elsker at shoppe i en god og afslappende atmosfære. Beliggenheden er ideel for danskere på besøg eller gennemrejse I Tyskland.

Her kan du finde et stort og lækkert udvalg af tøj, tilbehør og fodtøj, elegante ting til hjemmet og smart sportstøj. Oplev designershopping, når det er bedst – med masser af nye trends og fantastiske priser på fede mærker som Armani, Boss, Gant, Levis, Esprit, Lacoste og mange flere !

Med Bil

Kommer du med bil, som de fleste danskere gør, når de besøger denne outletby, er der ikke noget problem. Der ligger et stort parkeringsområde med masser af gratis parkeringspladser lige ved siden af Designer Outlet Neumünster. Mandag – lørdag, 10 – 20 Lukket søn- og helligdage

Fra A7
 Afkørsel 15 "Neumünster Süd" – følg B205 – fortsæt til "Industriegebiet Süd"
Fra Neumünster City
Følg Altonaer Straße (K16) – drej til venstre ad Oderstraße – følg parkeringsskiltningen.

Med offentlig transport

Man kan dog også gøre brug af offentlig transport. Neumünster togstation ligger en kort taxitur derfra, eller man kan tage med bus nummer 7 eller 77. Busserne kører hvert 15. minut og standser foran centeret.

Designer Outlet Neumünster har indsat en rutebilsservice fra Hamburg og Kiel fredag og lørdag, to gange om dagen.

Åbningstider : Mandag – lørdag, 10 – 20 Lukket søn- og helligdage

Butikker i Flensborg m.m - på vej til Neumünster !

Nyheder om Grænsehandel


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Billigt dyrefoderDyrefoder - spar over 50% i Tyskland

Der er mange områder hvor du kan gøre en rigtig god handel hvis du udnytter grænsehandlen fuld ud, dyrefoder og tilbehør er et område hvor du nemt kan spare op til 51%

Læs mere