Søg

Dyrefoder - spar over 50% i Tyskland

Billigt dyrefoder
Der er mange områder hvor du kan gøre en rigtig god handel hvis du udnytter grænsehandlen fuld ud, dyrefoder og tilbehør er et område hvor du nemt kan spare op til 51%

Billigt dyrefoder i Tyskland

Dine kæledyr fortjener den helt rigtige ernæring, men det kan være en meget dyr fornøjelse at købe mærkevare som Royal Canin og Hill´s.

Men der er hjælp at hente i Tyskland, du kan nemt spare 25% eller mere på foder til hund og kat i Tyskland, lad os tage et hurtigt kig på et par eksempler.

 

Billigt hundefoder

Royal Canin Maxi Adult 26 (15 kg)

Pris hos zooplus.de - kr. 374,25

Pris hos Petworld.dk - kr. 549,95

Besparelse 32%

 

Billigt kattefoder

Hill's Science Plan Feline Adult Chicken kylling 15 kg

Pris hos zooplus.de - kr. 524,25

Pris hos petworld.dk - kr. 699,00

Besparelse 25%

 

Billigt fiskefoder

Tetra Tetramin 1000 ml flagefoder til akvariefisk

Pris hos zooplus.de - kr. 67,43

Pris hos petworld.dk - kr. 139,95

Besparelse 51%

 

Handel online i Tyskland

Vi taler her om online handel og så skal der selvfølgelig også tages hensyn til fragt priser, men i mange tilfælde er fragten billigere fra Tyskland, så også her er der penge at spare.

 

Grænsehandel er ikke kun billige øl

Dyrefoder er altså meget billigere i Tyskland, og igen ser vi at grænsehandel er meget mere end blot øl og sodavand, grænsehandel giver store besparelser på næsten alle områder.


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Brug for ny cykel ? - køb billigere i Tyskland

En af vores brugere fortæller om en rigtig god grænsehandelsoplevelse ! Cykelforhandlerne i Tyskland har alle kendte mærker til fordelagtig pris. Stort udvalg af passende og lækkert udstyr til cykelturen.

Læs mere