Søg

Brug for ny cykel ? - køb billigere i Tyskland

En af vores brugere fortæller om en rigtig god grænsehandelsoplevelse ! Cykelforhandlerne i Tyskland har alle kendte mærker til fordelagtig pris. Stort udvalg af passende og lækkert udstyr til cykelturen.

En Sparty.dk bruger fra Aabenraa fortæller :

Køb af MTB hos Rad Ab i Flensborg var en rigtig positiv oplevelse, selvom jeg må tilstå at sælgeren interesse vaktes mere hen i mod slutningen af købet ! Kunne have ønsket mig lidt mere engagement fra start af. Der var mange danskere i butikken, så måske oplevede de en del snusere.

Sammenligning af listepris på Cube XMS mellem DK og Tyskland, viser en besparelse på hele 1800,- kr.

Skønt ! Så kunne de penge bruges på udstyr :-), hvor der også er en del at spare ved at handle i Tyskland.

Se cykelbutikker og - webshops her

Nyheder om Grænsehandel


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Billig frisør i TysklandSpar på frisør i Tyskland - Flensborg, Harrislee

I Tyskland ser vi priser på en børneklipning uden tidsbestilling helt nede fra 4,40 Euro svarende til ca kr. 33,- Din næste tur over grænsen, bør indeholde en smuttur forbi frisøren!

Læs mere