Søg

Spar på frisør i Tyskland - Flensborg, Harrislee

Billig frisør i Tyskland
I Tyskland ser vi priser på en børneklipning uden tidsbestilling helt nede fra 4,40 Euro svarende til ca kr. 33,- Din næste tur over grænsen, bør indeholde en smuttur forbi frisøren!

Krydser du grænsen på vej sydpå for at nyde en ferie ,eller for at grænsehandle, så kan du spare en masse ved at besøge en af de prisbillige frisører som ligger  syd for grænsen.

Et ægtepar rapporterer på www.fdm.dk fra en oplevelse med at spare i Tyskland.

De var netop vendt hjem fra et par dage i Lübeck , og gjorde store øjne, da de opdagede en frisørsalon for både damer, herrer og børn, der på ruden reklamerede med en enhedspris på 11,50 Euro for en klipning.

De fortæller at de sprang ind i stolen uden tidsbestilling,  og fik en billig klipning inklusive en hårvask. Alt koster 11,50 Euro - enhedspris - det viste sig, at det er en kæde, der hedder C&M og findes 200 steder Tyskland.

Vi har der ud over set på priser hos f.eks. Frisør Coco, som er en stor kæde i Nordtyskland med afdelinger i både Flensborg og Harrislee. Her koster det følgende at få klippet og ordnet sit hår :

  • Børneklip 4,40 Eu (ca. kr. 33,-)
  • Herreklip 6.99 Eu (ca. kr. 53,-)
  • Dameklip 18,90 Eu (ca. kr. 142,-)

www.sparty.dk kan du få et godt overblik over frisører i grænselandet. Der er prisbillige frisører både i Flensborg, samt Harrislee og Süderlügum.,

Spar penge i budgettet og bliv klippet, når du alligevel handler over grænsen.

Se frisørerne på Sparty.dk

Se nyheder om grænsehandel


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Spar penge og rejs igennem tysk rejsebureauRejsebureau i Flensborg, Süderlügum, Nordtyskland

Mange penge at spare på rejser fra Tyskland! Talrige dansktalende rejsebureauer arrangerer rejser for danskere fra Hamborg m.m. Køb din næste rejse i Tyskland.

Læs mere