Søg

PRISS – Ny kæde af Grænsebutikker

PRISS grænsebutikker
PRISS kæden har i forvejen butikker langs grænsen. Nu er en ny butik åbnet ved Padborg grænseovergang.

Fleggaard, Fakta og de andre grænsebutikker får i Tyskland konkurrence af PRISS, som åbner butik nr. 5 i Købmandsgaardens tidligere lokaler i Harrislee, tæt på Padborg grænseovergang.

PRISS kæden har i forvejen butikker langs grænsen i Burg på Fehmern, ved grænsen i Rens, ved Møllehus grænseovergang og sluttelig, der hvor eventyret startede, i Süderlügum.

Konkurrencen om grænsehandlen forstærkes for tiden, idet både Fakta med sine 2 butikker og nu PRISS med 5 prøver at kapre markedsandele fra mastodonten Fleggaard.

Grænsekøbmand Niels Sterndorff kommer netop fra Fleggaard, hvor han var direktør i 6 år. Derudover har han været direktør i Føtex i adskillige år. Så med den baggrund i bagagen ved han hvilke udfordringer der venter og hvilke tiltage der virker !

Som Niels Sterndorff siger : ” Jeg har en lille smule erfaring med både grænsehandel og detailhandel”

Niels Sterndorff og PRISS blev for alvor kendt i den brede offentlighed, da man lavede et vel tilrettelagt PR-Stunt, ved at tilbyde nøgne personer gratis indkøb. Det blev et tilløbsstykke for både nøgne kunder og danske, som tyske medier, der rapporterede flittigt fra PRISS butikkens åbning i Süderlügum.

Se PRISS´tilbudsavis her eller gå til oversigten over PRISS butikkerne her

Husk også at der er mange penge, at spare ved at kigge forbi en tysk optiker, når du alligevel er nede over grænsen. Se her hvilke optikere der ligger i grænse området.


Tilbage til nyhedsoversigten

Se også

billigt autoværkstedTysk autoværksted, din genvej til billig service

Værkstederne i tyskland er væsentlig billigere end i Danmark, den lave moms og arbejdsløn giver os danskere mulighed for at spare mange penge på service og reparationer.

Læs mere

Spille over grænsenSpar millioner ved at spille over grænsen!!

Endnu en gang har det vist sig, at man kan spare penge ved at handle på den anden side af grænsen i Tyskland.

Læs mere