Søg

Rejsebureau i Flensborg, Süderlügum, Nordtyskland

Spar penge og rejs igennem tysk rejsebureau
Mange penge at spare på rejser fra Tyskland! Talrige dansktalende rejsebureauer arrangerer rejser for danskere fra Hamborg m.m. Køb din næste rejse i Tyskland.

En familie fra Rødekro beretter følgende historie :

Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn, der hvert år rejser til Tyrkiet. Vi havde hørt, at der skulle være en del penge at spare ved at vælge at flyve fra Hamborg lufthavn. Efter lidt google-søgning fandt vi frem til www.sparty.dk.

Her fandt vi lynhurtigt ud af, at der er mange tyske rejsebureauer, der henvender sig til danskere. Mange af dem har også dansk-talende personale! Vi fandt frem til Reisecenter im Citti-Park og fik fat i Uwe. Han taler rigtig godt dansk, og fortalte os, at der typisk kan spares 30-40% ift. at flyve fra Danmark. Desuden fortale han, at han rent faktisk skal sælge rejsen til samme pris, som man selv kan finde den til på Internettet. Han tjener så sine penge på provision fra flyselskaberne og hotellerne.  

Med disse informationer var vi slet ikke i tvivl om, at det var Uwe, der skulle arrangere vores rejse. Det gjorde han med bravour, og vi havde en super dejlig uge i Side i Tyrkiet.

Vi kan kun anbefale www.sparty.dk. Her finder man rigtig hurtigt det man søger, og som man kan se på siden er der rigtig mange penge at spare ved at handle syd for grænsen.

Fam. Christiansen

Se alle de rejsebureauer der er registreret hos sparty : Rejsebureauer lige over grænsen


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Dansktalende tandlæger syd for grænsen Tandlæge i Tyskland - Flensborg og Harrislee m.m.

Der er masser af dansktalende tandlæger i Tyskland, primært lige på den anden side af grænsen i Flensborg, Harrislee, Süderlügum, Leck m.m. Professionelle danske tandlæger - blot billigere !

Læs mere