Søg

Fakta i Tyskland – et nyt forretningseventyr

Fakta tyskland
Fakta har købt de 2 grænsebutikker ”Sonja & Wolfgang” i henholdsvis Harrislee og Aventoft.

Den danske discount-kæde, har som bekendt, besluttet at krydse den dansk-tyske grænse og etablere 2 grænsebutikker – indtil videre !! Grænsehandlen boomer og Fakta udelukker ikke, at dette kun er starten på en ny æra – Fakta i Tyskland.

Fakta har købt de 2 grænsebutikker ”Sonja & Wolfgang” i henholdsvis Harrislee og Aventoft.

Planen er, at de skal indeholde, en stor del at det normale sortiment vi kender fra Danmark, og nogle af de mest kendte grænsehandelsvarer som øl, vand og vin.

Dagligvarer er efterhånden blevet en vigtig del af grænsehandlen. Det drejer sig om alt fra kød, over mælkeprodukter til rengøringsartikler. Hunde – og kattemad er også blevet en stor grænsehandelsvare, hvor besparelsen også er oppe på de gængse 20-30 procent i gennemsnit, i forhold til sammenlignelige varer, på det danske marked.

Nogle vil stille spørgsmålet, hvorfor Fakta åbner disse butikker syd for grænsen. Svaret er enkelt: de ca. 50 dagligvarebutikker i grænsehandelsområdet sælger eksempelvis ligeså meget øl, som Faktas 1200 butikker til sammen !! Prisen på varerne er den helt store og enkle forklaring. Det er simpelthen billigt, at handle dagligvare m.m. i Tyskland.

Fakta har allerede åbnet dørene i Harrislee og Aventoft.

Grænseløse besparelser - Sparetips i Tyskland

De fleste ved at man kan spare en del på øl, sodavand og vin ved at grænsehandle, men der er mange andre varer, hvor besparelsen er mindst lige så stor. På forsiden af Sparty har vi samlet en oversigt over butikker m.m., hvor man kan spare ved at handle i vores tyske naboland.

Grænsebutikker i Tyskland.

Oversigt over grænsebutikkernes tilbudsaviser.

 

 


Tilbage til nyhedsoversigten

Se også

Spar over 30% på regningen - brændsel fra Tyskland

Når kulden bider fra sig kan det være en dyr fornøjelse af varme huset op. Vi har samlet en række af de populære typer brænde og sammenlignet priserne i Danmark med tyske priser på brændsel.

Læs mere