Søg

Spar over 30% på regningen - brændsel fra Tyskland

Når kulden bider fra sig kan det være en dyr fornøjelse af varme huset op. Vi har samlet en række af de populære typer brænde og sammenlignet priserne i Danmark med tyske priser på brændsel.

Når kulden bider fra sig kan det være en dyr fornøjelse af varme huset op, uanset om der er tale om brændeovnen i stuen eller et fyr der varmer hele huset op, kan den kolde danske vinter være en dyr fornøjelse. Det faktum at den danske regering i løbet af foråret forventes at vedtage et lovforslag der lægger en høj afgift på brænde gør kun varmen dyrere.

Men at kigge lidt ud over landets grænser kan være ganske fornuftigt for varmebudgettet, vi har herunder samlet en række af de populære typer brænde og sammenlignet priserne i Danmark med tyske priser.

 

Træpiller - Flex Heat 8 mm

1 palle á 896 kg

Danmark dkr. 2.170,-

Tyskland dkr. 1.635,-

Besparelse: dkr. 538,- / 25 %

 

Træbriketter – Brændværdi 4.400-4.600 kcal/kg

Pris pr. 1000 Kg. Ved 1 palle

Danmark dkr. 2.200,-

Tyskland dkr. 1.500,-

Besparelse dkr. 700,- / 31%

 

Pejsebrænde i tårn, Ask – ca. 2 rummeter

Pris pr. tårn ved 1 tårn

Danmark dkr. 1.895,-

Tyskland dkr. 1.249,-

Besparelse dkr. 646,- / 34%

 

Alle priserne er uden transport, mange af de danske leverandører har særdeles gode priser på transporten, de tyske regler er derimod lidt mere kringlede, for at kunne sælge brændet med den lave moms skal man selv stå for afhentningen i Tyskland, virksomhederne må ikke levere til Danmark.

Det kan virke lidt omstændeligt at skule hente 4 tons træpiller nede over grænsen, men stort set alle de tyske leverandører har et meget tæt samarbejde med danske fragt mænd og reelt betyder det blot at du skal bestille fragt og brænde hver for sig, så aftaler de selv resten, det er meget gnidningsfrit.

Du kan finde en masse tyske leverandører af brændsel på sparty.dk, de taler stort set alle dansk og har danske hjemmesider, det bliver næsten ikke nemmere at spare penge!

Priserne er indhentet  hos følgende leverandører d. 10/01-2013:
http://www.absolut-traepiller.dk/, http://traesalgshop.dk/, http://www.vedsted-molle.dk/


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Køb dine dæk i Flensborg eller andre tyske byerSpar 20 – 30% på vinterdæk i Tyskland!

Her hos Sparty.dk har vi taget et kig på, om der er noget at spare ved at købe sine vinterdæk i Tyskland, og ikke overaskende er der en rigtig stor besparelse at hente.

Læs mere