Søg

Spar 20 – 30% på vinterdæk i Tyskland!

Køb dine dæk i Flensborg eller andre tyske byer
Her hos Sparty.dk har vi taget et kig på, om der er noget at spare ved at købe sine vinterdæk i Tyskland, og ikke overaskende er der en rigtig stor besparelse at hente.

Spar 20 – 30% på vinterdæk! 

Vinteren er på vej, og det er nu tid til at skifte til vinterdæk.

Vi ser en ny generation af vinterdæk i år, som passer endnu bedre til de danske forhold, da de udover vinteregenskaberne, nu også yder bedre greb på våd og sjappet vej.

Her hos Sparty.dk har vi taget et kig på, om der er noget at spare ved at købe sine vinterdæk i Tyskland, og ikke overaskende er der en rigtig stor besparelse at hente.

I prissammenligningen herunder er der taget udgangspunkt i nogle af de dæk, der har placeret sig bedst i FDMs store vinterdæk test.

 

Continental ContiWinterContact TS850

FDM 2012 test: 5 stjerner (testvinder)
Pris for 4 stk. i Danmark: 4.996,-
Pris for 4 stk. i Tyskland: 3.580,-
Besparelse: 1.416,-
Besparelse i pct: 28%

 

Michelin Alpin A4

FDM 2012 test: 4 stjerner
Pris for 4 stk. i Danmark: 4.896,-
Pris for 4 stk. i Tyskland: 3.423,-
Besparelse: 1.473,-
Besparelse i pct: 30%

 

Nokian WR D3

FDM 2012 test: 4 stjerner
Pris for 4 stk. i Danmark: 4.196,-
Pris for 4 stk. i Tyskland: 3.293,-
Besparelse: 903,-
Besparelse i pct: 21%

 

”Vi havde forventet en besparelse, men at den ligger så stabil uanset dækfabrikant er en glædelig overraskelse” udtaler Meik Jessen fra grænsehandelsportalen Sparty.dk og uddyber: ”De tyske værksteder er generelt meget billigere end de danske, og der er rigtig mange penge at spare ved også at få ordnet service og almindelige reparationer på bilen i Tyskland.” 

Der er masser af værksteder og dækcentre i grænseområdet og hvis man vil have et overblik kan man søge efter dem på sparty.dk – her er der også mulighed for at finde andre områder at spare på, så turen til Tyskland endnu bedre kan betale sig. 

Prissammenligningen er foretagen d. 25/10-2012, de danske priser er fra Super Dæk Service’s danske hjemmeside og de tyske er leveret af A.T.U Flensborg.


Tilbage til oversigten med sparetips

Se også

Grænsehandel - Gode tips til hvordan!!Grænsehandel år 2021 - Guide til grænseshopping

Grænsehandlen er stadig åben, grænsen er ikke lukket. Man kan stadig handle, men man skal selvsagt tage sine forholdsregler og huske mundbind, som er obligatorisk i Tyskland når man handler! Hvad køber man i dagens grænsehandel ? Er der kommet nye butikker til ? Få svar på hvordan grænsehandlen ser ud og få gode råd til den bedste tur til grænsen.

Læs mere

Spar penge på apotek i Tyskland

Lige meget om det drejer sig om receptfrie medicinindkøb, kosmetik som fugtighedscremer, kosttilskud af enhver art eller såkaldte naturprodukter, er der mange penge at spare ved, at krydse grænsen til Tyskland og gå på apoteket Flensborg, Harrislee m.m.

Læs mere