Søg

Indisk, græsk eller italiensk mad i Flensborg ?

Der er masser af forskellige restauranter i Flensborg. Se historien om den nye indiske restaurant eller find et alternativ, blandt det store udvalg af restauranter i Flensborg, Harrislee og omegn.

Der er masser af italienske, græske og kinesiske restauranter i Flensborg. Men for at spise indisk måtte man hidtil køre helt til Weiche, hvor restauranten »Punjab« efterhånden har eksisteret i nogle år skriver Flensborg Avis.

Nu er der også mulighed for at spise mad efter original indiske opskrifter i midtbyen. Det er restauranten »Kamasutra«, der ligger lidt gemt i Rathausstraße ved siden af Deutsche Banks filial.

Udefra ser den måske ikke ud af ret meget. Men inde i restauranten, som man skal gå et par trin ned til, er der en hyggelig atmosfære.

- Hele indretningen har jeg lavet selv, siger Dino Kalemberg, som til daglig driver restauranten.

Hans mor er forpagter af stedet, og de to fik ideen, da de for godt et år siden var på et ferieophold i den indiske by Pearls.

- Vi havde booket en uge, men vi udvidede til tre måneder, fortæller Dino Kalemberg.

Det var især madkulturen, der optog de to kroater, der dengang boede i Hamborg

Kilde : Flensborg Avis.

På Sparty kan du få et overblik over de mange muligheder der for at spise godt i Flensborg og omegn. Restauranter og Spisesteder i Flensborg og omegn.


Tilbage til nyhedsoversigten

Se også

Fleggaard angriber danske købmænd

De danske supermarkeder er selv skyld i, at kunderne flygter ned over grænsen og fylder traileren med billige varer. Grænsehandlens største går i kødet på supermarkedernes avancer.

Læs mere

Spille over grænsenSpar millioner ved at spille over grænsen!!

Endnu en gang har det vist sig, at man kan spare penge ved at handle på den anden side af grænsen i Tyskland.

Læs mere